Intensivt svømmekurs i uke 26 på Straume Terapibad

Vi setter opp et intensivt svømmekurs i uke 26 på Straume Terapibad. ( mandag 26 – fredag 30 juni )

Svømmeskole «bli trygg i vann» er en intensivt uke med fokus på å bli trygg i vann før sommerferien. Denne uke vil barnet få øve seg på hva vannet har som utfordringer. Barnet vil lære å mestre vannet og få opplevelsen av vannet som en gøy lekesone.  Større barn vil lære seg grunnleggende ferdigheter innen crawl og brystsvømming, slik at de kan få fremdrift i vann.

Kurset er delt inn i tre grupper ( nivå ):

IKKE SVØMMEDYKTIG ( 12.00 – 12.55 ): Hovudfokus på å bli trygg i vann og lære å dukke under vann. Leke og ha det gøy i vannet. Når de kan dykke under vann, vil de lære å flyte på mage. ( Svømmeskolenivå hval og skilpadde )

SVØMMEDYKTIG, MEN USIKKER ( 13.00 – 13.55 ): Fokus flyting og skape fremdrift. Være trygg på flyting i vann. Skape fremdrift i form av bruk av bein og litt armer. Både mage og rygg. ( Svømmeskolenivå pingvin og selunge )

SVØMMEDYKTIG, MEN VIL LÆRE MER ( 14.00 – 14.55 ): Fokus på å utvikle fremdriften og koordinasjon. Lære å sette sammen teknikk med bein og arm, slik at man skaper fremdrift i form av crawl og bryst bevegelser. ( Svømmeskolenivå sel og sjøløve )

Kursene har instruktører som er utdannet og lang erfaring innen svømmesporten og Norges svømmeskole.

Bestill kurs